Onderhoud van uw wagen.

Onderhoud volgens het boekje

Het is belangrijk uw auto, jong of oud, regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. En dat kan een hoop reparaties en pech schelen.

Veiligheid staat voorop

Bij een onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen, maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals het hoort. Belangrijke onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes.

Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en, waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen. Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat u ook vloeistof nodig heeft om uw remmen optimaal te kunnen bedienen? Nee? Dat hoeft ook niet, uw Bosch Car Service Garage Jan zal hieraan denken!

Fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook bij Bosch Car Service Garage Jan behouden. Wij werken 100% volgens de voorschriften van de fabrikanten en daardoor erkennen zij officieel onze reparaties. Dus: laat uw auto gerust bij Bosch Car Service Garage Jan onderhouden, want elke herstelling onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets. 

Bosch Bandenservice

Bosch Bandenservice

Bosch Diagnoseservice

Bosch Diagnoseservice

Bosch Roet- en Co meter

Bosch Roet- en Co meter